Seminarium online „Bezpieczeństwo w Produkcji Żywności: Aktualne Wyzwania w…
Zapraszamy na wyjątkowe seminarium online, dedykowane branży spożywczej: „Bezpieczeństwo w Produkcji Żywności: Aktualne Wyzwania w Kontekście MOSH, MOAH, NSF”, które odbędzie się 25 kwietnia 2024 r. o godzi 11:00.
W wydarzeniu współorganizowanym z Platformą Inżynierów i Techników Montażu oraz skupimy się na nowoczesnych rozwiązaniach, które rewolucjonizują standardy higieny i bezpieczeństwa w przemyśle spożywczym. Bez wychodzenia z domu, otrzymasz kluczowe informacje na temat najnowszych produktów i technologii, które nie tylko wspierają zakłady produkcyjne i działy utrzymania ruchu, ale także spełniają najwyższe normy sanitarno-higieniczne Unii Europejskiej.
Czekają na Ciebie prezentacje, podczas których dowiesz się m.in.:
- Jak zadbać o bezpieczeństwo żywności w kontekście aktualnych regulacji dotyczących MOSH i MOAH?
- Jak zapobiec rozwojowi kolonii bakterii Salmonella, E. Coli, Listeria z użyciem smarów z technologią MICRONOX®?
- Jaki smar zastosować przy produkcji żywności z certyfikatami HALAL i KOSHER?
- Jak w jeden weekend przygotować szczelne, higieniczne i łatwe w pielęgnacji posadzki?
- Jaki klej zastosować przy wykonywaniu instalacji mającej kontakt z wodą pitną?
- I wiele innych…
Nie zwlekaj! Zarejestruj się już dziś, aby dołączyć do tego inspirującego wydarzenia, które przyniesie wiele wartościowych wskazówek i rozwiązań dla Twojego zakładu:
REJESTRACJA: https://forms.gle/ZunFDX5irVGcSF9q7